2022-01-21

Ambassadör och nya projekt

När jag blev uppvaktad av Jovi för några år sedan för en tillsättning de hade ledig var det från min sida inga tvivel att kliva in i jovikläderna och köra igång. Riktigt jävla kul har jag haft och lärt mig mer om affärer, bemanning & människor på min tid på Jovi än vad jag lärt mig i mitt liv tidigare. För detta vill jag tacka samtliga kollegor men speciellt Mikael & Ahmed, briljanta hjärnor och alltid med hjärtat på rätt plats. Fortsätt på eran inslagna väg så kommer Jovi skriva många roliga kapitel framöver. 

 

Personligen kommer jag ta en ny och kanske lite annorlunda roll hos Jovi på obestämd tid då jag kommer syssla med lite annat för stunden. Jag har fått den fina titeln Ambassadör, en go titel jag kommer sköta galant. Titlar är iofs bara hittepågrej enligt mig men någon form av arbetsbeskrivande titel har man ju på alla jobb, skämt och sido, jag finns här om det är någon som vill veta mer om jovi, både i affärsväg och som arbetssökande.

Jag har nämligen haft förmånen att arbeta hos två andra arbetsgivare i denna bransch och känner otaliga personer som verkar inom bemanning och rekrytering. Sen ska vi inte glömma alla hundratals underbara konsulter som jag haft som kollegor under mina år i denna bransch.  Därför skulle jag vilja påstå att jag kan ge goda argument på varför man skall välja Jovi som bemanningspartner utan att behöva säga ett enda ord jag inte står bakom. 

 

 

Vad ska jag lägga min tid på härnäst då? Jo närmast kommer jag lägga stor del av min tid på att bygga upp ett bolag som heter flyttfirma.net, en jämförelsetjänst där du som konsument får möjlighet att jämföra offerter från både flyttfirmor och städfirmor. Så ska du eller någon du känner flytta så prova gärna vårt offertformulär, helt kostnadsfritt, du spar både tid och pengar! Ni når mig lättast framöver på magnus.olausson@movingday.se.

 

Vi hörs och ses!