Om oss

Våra jovialiska konsulter är loket i vårt företag. Därför tror vi på Jovi på en direkt korrelation mellan den nöjdhet vår konsult upplever i sin anställning och den nöjdhet du som kund kommer uppleva i vårt samarbete.

Människor som vill ta ansvar för sina liv ska ha
möjlighet till ett meningsfullt och socialt arbetsliv.

De första tankarna om att starta ett rekrytering- och bemanningsföretag uppstod när grundarna var ute på en av sina sedvanliga ”konsultrundor”. En ”konsultrunda” är, förutom att vara det absolut roligaste med jobbet som konsultchef, det tillfälle i veckan där man åker ut till sina konsulter och kunder för att prata om vardagen. Det är också många gånger det mest innehållsrika mötet mellan oss och våra konsulter/kunder. Anledningen är rätt och slätt att man fångar människan mitt i vardagen, spontaniteten leder till att ord man inte tänkt yppa får ett naturligt forum. Det kan vara alltifrån individens utmaningar hemma till glädjen över en kommentar i lunchrummet.

Vi insåg helt enkelt att den kontakten med våra viktigaste intressenter, nämligen våra konsulter, är det som får oss ”ticka”. Utan överdrift kan vi med facit i hand konstatera att den insikten var startskottet för dagens Jovi, kort för jovialisk.

Dessa konsultrundor är för övrigt fortfarande en del av vår vardag och det som för oss säkerställer att vi inte tappar vårt ”varför”. Vi är själaglada över det faktum att marknaden köpt in på oss och våra värderingar från dag ett som våra resultat visar.

Idag är vi oerhört tacksamma och ödmjuka för det förtroende våra jovialiska konsulter visar oss. Vi är nämligen övertygade om att det är anledningen till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i hela Västra Götaland, Halland och Skaraborg.

Vårt samhällsansvar i samarbete med SOS Barnbyar

Som arbetsgivare i vår vackra stad Göteborg är det vår plikt att ge tillbaka till det samhälle som har fostrat oss. Därför har vi valt att engagera oss i arbetslöshetsfrågan i våra förorter. Där finns det väldigt mycket kompetens som ännu inte har kanalerna in till den stora arbetsmarknaden och det är vår övertygelse att alla människor vaknar upp till en tanke av att göra något konstruktivt med sin tid. Vi tar oss an unga individer och hjälper dessa med cv-skrivning, intervjuträning och nätverksskapande. Med stolthet kan vi konstatera att dessa samtal givit oss lika mycket energi som ungdomarna vi hjälper förhoppningsvis fått.