2018-09-12

Att ta det stora steget

Varför gör man det man gör? Det är ändå en fråga man bör ställa sig efter nästan 10 år i bemanningsbranschen. Många ställer sig denna fråga, speciellt kanske i semestertider när man får tid att reflektera.

Mitt svar var att jag inte längre riktigt visste eller tyckte att vardagen var speciellt rolig. Gnistan behövde komma tillbaka och jag få omge mig med inspirerande människor. Att kunna hitta tillbaka till känslan som gör detta jobbet, eller kanske man skall säga livsstilen i mitt fall, så förbaskat kul.

Det som krävdes var att lämna den stora, uppstyrda, interna ”corporate-världen” för något med mycket mer hjärta, puls och äkta glädje i allt man tar sig för. Något man kunde stå bakom och stolt klä sig i varje dag. Det blev en start på en resa som bara sett sin början.

Det hade aldrig, någonsin faktiskt, funnits en tanke på att göra något eget. Som den trygghetsmänniska man är fanns aldrig riktigt alternativet att släppa den trygga inkomsten och säkerhet man byggt upp med åren.

Men när möjligheten väl dök upp fanns egentligen aldrig någon tvekan i att det skulle vara rätt beslut att pröva sina vingar.

Med vilja och driv kommer man långt brukar de säga. Tar man sedan och lägger på en släng av jovialiskt beteende och tänkande, så finns det inget stopp för hur högt vingarna kan bära en.