2019-06-20

Du ljuva sommartid

Ännntligen vankas semester! Visst har man lite fjärilar i magen sådär dagarna innan man går? Man har under 2 veckors tid mentalt förberett sig på ta tag i alla projekt som man har skjutit upp under året. Garaget ska renoveras, trädgården ska anläggas, huset ska målas, det ska tränas ojaaaa här ska tränas massor!

STOPPP

Låt oss vara sanna mot varandra, det enda som stämmer med ovan är att känslan är maxad timmarna innan! Du retas en aning med kollegorna som har sen semester ”när går du på semester? Jahaaa själv stämplar man ut om någon timme” självfallet medvetet. Men vi vet med oss att vi inte ska anlägga någon trädgård, renovera garaget och vi ska absolut inte träna! Nej för guds skull, detta skjuter vi upp till nästa semester redan första minuten på ledigheten. Semestern är till för återhämtning, låt mig därför ge er mina topp 5 bästa tips på aktiviteter som frikopplar knopp och själ.

1: Makrillfiske utmed Västkusten. Personligen fiskar jag med en silverfärgad pilk, häckla med 3-5 krokar med inslag av lila eller ett metset med flöte. Fråga mig inte om mitt smultronställe, det är en välbevarad hemlighet.

2: Sol och bad i Göteborgs skärgård.

3: Marstrand. Ta färjan från Koön över till Marstrand, vilket fantastiskt ställe att vara på!

4: Stensjön. Jag brukar börja med att hyra en kanot för att avrunda senare med glass och minigolf.

5: Grilla, grilla, grilla! Allt går att grilla..