2023-05-08

En livslång reklampelare

Fredrik är instruktör hos Berrys truck på Hisingen och en god vän till Jovi. För några månader sedan skaffade han sig en väldigt annorlunda tatuering på benet.

Det är inte direkt hans första tatuering. Inte heller är det den första företagslogotypen på Fredriks kropp… men så vitt vi vet, så är det första gången någon gaddar in Jovis logga. Självklart tog jag en sväng ut till Berrys truck för att träffa Fredrik, få en pratstund och se resultatet.

Hej Fredrik, vad har du för relation till Jovi?

-”Hej! Jag har varit anställd i två omgångar på Jovi. Sen har Berrys och Jovi haft mycket samarbete genom åren då många konsulter har kommit till oss för att ta truckkort. Så har haft mycket kontakt med Jovi”.

Vart kom idén till Jovi-tatueringen ifrån?

-”Det startade som en vadslagning med Berry, ägaren till Berrys. Han trodde aldrig att jag skulle göra trucken och Berrys logga, men så kom jag en dag och visade upp den. Nästa vad handlade om att göra Jovi-loggan. Jag pratade med Micke på Jovi som tyckte det var en kul grej, så då var det bara att köra”.

Vad har du fått för kommentarer?

– ”Inte så många ännu, jag gjorde den i januari och nu i vinter så har man ju haft byxor över. Men till sommaren blir det säkert en del frågor. Så då får jag väl berätta om vilka Jovi är”.

Vi tackar Fredrik för en rolig idé och helt unik gaddning!