2020-04-03

En solskenshistoria lagom till våren

Med ett stort intresse för teknik med gedigen erfarenhet från att ha arbetat med el- och maskinteknik på fartyg och inom industri borde det vara relativt enkelt att hitta jobb, eller? Vi tar ett snack med Vladimir som tidigare varit konsult hos Jovi för att höra hans historia.

Hej Vladimir, vill du berätta om hur du först kom i kontakt med Jovi?

Förra våren hade jag sökt jobb ett tag och varit i kontakt med olika företag men inte fått chansen någonstans. Kändes lite hopplöst men då hittade jag en annons där Jovi sökte en tekniskt kunnig maskinoperatör. Det lät som ett jobb för mig så ringde för att presentera mig. Trodde väl att det skulle bli ett nej-tack som hos så många andra men istället började det hända saker…

Fick tag på Karin och pratade en bra stund. Redan någon timme senare ringde Micke upp och jag fick komma på intervju hos Jovi och sedan direkt ute hos kunden. Allt gick så snabbt och jag fick en jättebra känsla men vågade nästan inte hoppas för mycket. Men till min lycka fick jag tjänsten och kunde inte varit mer nöjd med tiden hos Jovi.

 

Hur var din tid som konsult?

Det finns inte ord att beskriva allt ni gjort för mig. Jag är glad och tacksam, från djupet av mitt hjärta. Var en jättebra tid på alla sätt och jag fick ett jobb där jag hoppas jag kan stanna länge. Jag kan inte alla svenska ord men tacksam, det vet jag att jag är.

Kunden har varit så nöjd att Vladimir från februari fick en fast anställning hos dem. Då fick vi på Jovi en härlig leverans av Vladimir med blommor och tårta, vilket såklart var uppskattat 😊

Hur har du det på jobbet idag?

Jättebra! Jag har trevliga kollegor, vi är bra på att samarbeta vilket är roligt. Det är väldigt varierande dagar och mycket att göra, i en äldre fabrik men jag gillar det. Här vill jag stanna.

Vi säger tack till Vladimir för din tid på Jovi och önskar dig ett stort lycka till i framtiden!