2018-10-04

Från frisör till montör

Hej Natali! Hur gick det till när du fick jobb hos Jovi?

Hej hej! Jo – först så pluggade jag till frisör, men kom på att det inte var min grej. Hamnade på ett annat bemanningsbolag här i stan och sen hittade Mikael mig och jag startade på Jovi i april förra året.

Kan du berätta lite om hur det är att vara konsult hos Jovi?

Jovi är ett annorlunda bemanningsbolag, som konsult här känner man sig mer speciell än på andra ställen. Jag trivs bra och tycker det är bekvämt att vara konsult. Micke och Ahmed finns alltid där och är det något problem så löser de det direkt.

Hur många kunder har du haft uppdrag hos under din tid hos oss?

Jag har varit hos tre olika kunder, nu är första gången som jag arbetar 2-skift. Man är lite trött men det funkar. Personalen är det bästa, vilket gör allt roligare.

Vad är det bästa minne från tiden hos Jovi?

Roligaste minnet är nog den första konsultfesten, den var grymt rolig.

Vad gör du när du inte jobbar?

Har en stor familj, vi är fyra syskon och vi gillar att umgås så det blir mycket tid med dem. Sen hittar jag gärna på saker och åker på utflykter.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Jag gillar att lära mig saker och utvecklas som person, och att träffa nytt folk. Inom bemanning så träffar man mycket folk vilket är kul. Så jag kommer att fortsätta jobba ett tag och i framtiden vill jag arbeta med att hjälpa människor så tänker nog plugga till socionom om kanske 2-3 år.

Har du något tips till personer som är nyfikna på att jobba inom bemanningsbranschen?

Gör det du ska och sköt dina tider, så ska allting gå bra!

Tack Natali för din tid, vi är glada att ha dig med oss!