2023-02-20

Konsten att köra åttor

Som min somaliske broder summerade i sitt inlägg strax innan julledigheten gick vi mot ett helt fantastiskt 2022.

Alla kärleksfulla kommentarer och hälsningar från förra årets inlägg är enormt uppskattat och får oss att köra ännu hårdare. Det var speciellt en kommentar som jag fastnade lite extra för som var i stil med; ”Ni kör åttor runt de stora bolagen” Den har verkligen etsat sig fast och något jag tänker på ofta. För det är precis det vi gör…

Hur går man annars från 68 miljoner till 138 med ökad EBITA i denna extremt konkurrensutsatta bransch med 300+ bolag?

Det pratas mycket om tuffare tider och det skall man ha stor respekt för, men det gör bara att vi lägger i en ännu högre växel. Januari 2023 bjuder på 40% upp mot januari förra året och vi satsar bland annat på ett nytt kontor i Falkenberg där vi jobbar med stora företag redan idag. I samma veva blir vi nominerade till priset Årets Raket, som såklart gör oss mäkta stolta.

Om du undrar över hur vi köra åttor runt de stora bolagen så kontakta mig så skall jag berätta hur vi faktiskt går till väga.

Inget kommer av sig självt, utan av stor dedikation från kollegor och våra fantastiska konsultchefer som gör allt i sin makt för att kund och konsult skall ha en så bra upplevelse som möjligt.

Med detta sagt, 2023 bring it on! Vi är mer redo än någonsin 😊