2020-02-12

Lagerarbetare till Ingenjör

Hej Arvid! Hur gick det till när du började jobba för Jovi?
Tjena! Jag var tidigare anställd hos ett annat bemanningsbolag, men kände aldrig att jag hade en bra dialog med min arbetsgivare och att mina behov åsidosattes. Då träffade jag Ahmed på en konsultfest och fick genast ett bra intryck så jag bytte till Jovi. Jag har inte varit besviken en dag sen dess!

Kul att höra! Hur har din tid som anställd sett ut hos Jovi?
Som konsult har jag jobbat som lagerarbetare inom tredjeparts logistik. Arbetsplatsen var grym, tack vare alla glada och goa medarbetare blir det roligt att gå till jobbet. Man känner verkligen att Jovi är ett modernt bemanningsbolag. Jag kan prata med Ahmed om vad som helst gällande arbetsplatsen och vi ses varje vecka för att kolla läget.

Vad har varit roligast under tiden du varit anställd hos Jovi?
Personalen! Vi har alltid haft ett så skönt gäng medarbetare och man skrattar alltid på jobbet. Arbetsplatsen jag var på har människor från alla livets vägar och det skulle jag verkligen säga lyfter stämningen. Man blir alltid bemött med ett leende hos Jovi och det är Ahmed det tydligaste exemplet på!

Hur ser ditt liv ut nu?
Just nu studerar jag tredje året av Civilingenjörsprogrammet Industriell ekonomi vid Luleå tekniska universitet. Jag trivs superbra och känner verkligen att jag valt rätt. Så fort jag får möjlighet reser jag och utforskar världen. Jag tycker om att lära mig och nästa år ska jag åka till México för utbytesstudier.

Till vem skulle du rekommendera att söka jobb hos Jovi?
Alla! Jovi är den bästa arbetsgivaren jag haft och jag håller även idag kontakt med Ahmed. Är du nyfiken och har ett driv att utvecklas så kommer du stortrivas hos Jovi. Jag kommer alltid tillbaka och jobbar när jag får tid över från mina studier.

/Arvid Löfving