2020-03-04

Min väg till Jovi

Nu när man är ny hos den jovialiska familjen så är det väl på sin plats att man skriver några rader.

Min karriär till rollen som konsultchef har varit lång och brokig. Jag inledde med att hoppa av gymnasiet för att åta mig ett jobb som lagermedarbetare. Efter många år som lagermedarbetare fick jag förtroendet att bli teamleader som i sin tur ledde till en förfrågan om att bli konsultchef från ett bemanningsbolag. Det var så min resa började, hårt arbete, jävlar anamma och att jag alltid levt efter devisen ”sunt förnuft och magkänsla”.

Tillfället jag lärde känna Mikael och Ahmed infann sig en magkänsla av genuinitet hos mig, grabbarna här är jovialiska och driver ett bolag därefter. Min egna uppfattning kring Jovi var att de är en supermodern arbetsgivare med mycket kärlek för sina konsulter och kunder. Jag insåg där och då att bolagets värderingar och ståndpunkt på marknaden går i linje med mina värderingar och därför är jag stolt konsultchef på Jovi idag.

Min uppmaning till er alla är att du kan bli precis vad du vill, ibland behöver man bara lite hjälp på vägen och där hjälper jag dig gärna med vägledning i din karriär.

Såhär 2 veckor in på min anställning känner jag mig förhoppningsfull för framtiden!

Varma hälsningar

Magnus Olausson, ny konsultchef på Jovi!