2021-01-29

Mitt nyårslöfte

Hej, Erik här igen.

Det nya året har dragit igång och första månaden flög förbi snabbare än lönen lämnar kontot vid julhandeln. Jag vet att en del av er som läser antagligen sitter med en liten klump i magen inför 2021 med tanke på vad vi upplevde förra året. Den andra delen av er har troligen samma optimism flödandes i blodet som mig. Nu har vaccinet mot Covid-19 lanserats och istället för att fokusera på vad som potentiellt skulle kunna gå fel så väljer jag aktivt att tro stenhårt på vår sjukvård!

Jag ser på 2021 som möjligheten att bygga den starka grunden efter Covid-19 på ryggen av det hårda arbete vi köttade igenom förra året. 2021 är en chans att omstrukturera mina rutiner från marken upp helt enkelt. Jag är inte typen som tror på nyårslöften, men i år lovade jag mig själv att uppfylla ett mål som jag länge strävat efter; att läsa mer.

 

Mycket av min tid efter jobbet spenderas framför spel, filmer eller serier. Det är något jag vill ändra på. Jag älskar nämligen en bra bok men det svåraste för mig som för många andra är att “bara börja”. Under 2020 så tränades just den förmågan för mig varenda dag. Det var ett tufft år och det vara inte mycket mer än att bita ihop och köra som gällde. Jag ska använda det tankesättet nu när jag vill utvecklas ännu mer under detta år.

Har ni några tips på böcker att läsa istället för att spela League of legends? Eller har ni kanske några egna nyårslöften ni vill dela med er av? Maila mig gärna!