2022-12-23

Shulululu 2023

För att ta avstamp någonstans; årets budget sa att vi skulle nå vår drömgräns 100 MSEK med 2021 års all time high resultat om 68 MSEK i ryggen.

Jag är här för att berätta att vi slagit målet med råge då vi stänger med 102 % i tillväxt och en omsättning strax under 140 MSEK (som alltid med bibehållen EBITA) – eller double up som Nipsey sa.

Ni som känner mig vet att siffror och jag är kompisar men människorna bakom är det som ligger mig varmast om hjärtat.

Att få göra detta tillsammans med mina rockstjärnor till kollegor på kontoret och genom våra fantastiska konsulter ute på fält är det som får mig att ticka.

Tänk att vi i år varit uppe på 500+ jovialiska konsulter ute i jobb samtidigt 😍

För att mäkta med det ökade trycket har vi för andra gången på våra sex år utökat lokalerna. Ni hittar oss fortfarande på härliga Götabergsgatan men numera huserar vi på två våningar där våra konsulter och kandidater kan känna sig hemma i vanlig ordning.

Ni som följer vår blogg kanske också noterat att vi blivit desto fler på kontoret, läs gärna om vilka de är och hur de hamnade på Jovi. Jag tänker på den kompetensbrist jag är trött på att läsa om när den som verkar i samma bransch som mig vet att det är andra faktorer som många gånger sätter käppar i hjulen för en matchning.

Men det är för en annan gång att bena ut, nu ska det fortsättas summera ett störtlopp till år.

Just det ja! Ni har väl inte missat att min broder Mikael varit i farten och intervjuats av HP gällande vår satsning i Halland där vi tar plats i fina lokaler på Stortorget för att kunna supportera industrin i Varberg/Falkenberg/Halmstad ännu bättre.

Jag ser fram emot ytterligare ett år tillsammans 2023 och jag vill passa på att tacka alla våra underbara konsulter, kunder & kandidater för förtroendet och den kärlek vi får 🙏🏾😊❤️

Ett särskilt tack till er gänget för alla skratt och den energi vi tillsammans skapar Marianne, Rabih, Gagi, Anna, Josef, Karin, Fuad, Rita, Rojin & Maja 😊❤️

God jul, gott nytt och hela den grejen! 🎅🏾🎄🥳🕺🏽🥂

Vänlig hälsning,

Ahmed Hersi