2019-12-20

Tänk att det redan gått tre år

Oavsett var jag börjar i detta inlägg så är känslan svår att beskriva i text. Känslan av att se sin bebis gå på egna ben & försöka nya saker (inte alltid framgångsrikt).

Vårat, mitt och ditt, Jovi är nu 3 år gammalt, känn på den.
Man har hört om det ”tuffa tredje året” och vi kan bara skriva under på den beskrivningen.
2019 kom med många och nya utmaningar för oss och huvudanledningen till det var den fantastiska tillväxt på 100 % som vi gjorde mellan år 1 och 2. Därför var målet för året att stabilisera oss på vår nya nivå och säkerställa att vi inte tappar vårat varför.
Varför vi gör det vi gör vilket till syvende och sist alltid har handlat om våra underbara konsulter som gör ett strålande jobb hos våra kunder varje dag. Att helt enkelt se till att de har den bästa anställningen i branschen där de blir sedda för den de är och inte en siffra i ett större maskineri. Hur vi gör det är genom att fortsätta göra hälsosamma affärer som tillåter oss att vara människor och inte maskiner som en själv har upplevt som uthyrd konsult. Vi har också tagit nya och större lokaler för att serva våra konsulter och kandidater ännu bättre i framtiden. Välkommen in för en pingismatch vetja!

Vi ser med nyfikenhet fram emot ytterligare ett år tillsammans vänner.
Hjärtligt tack för all glädje och skratt ni givit oss hittills.

Vi önskar er alla en God Jul och Gott nytt år!

Ahmed Hersi & Mikael Svensson