2021-08-18

Träffa Anna

Hej på er!

Anna Wingårdh här, en av Jovis tre nya stjärnor (alla goda ting är tre).

Med ett boende i Kungälv och en uppväxt som hästtjej blev jag snabbt klassad som lantisen här på kontoret. Det gör mig dock ingenting då jag med stolthet tar med mig ett och annat från hästlivet. Många tidiga morgnar och sena kvällar i stallet har satt sin prägel sedan tidig ålder och jag blev tidigt inkastad i att ha en strikt disciplin och ansvar som ung tjej, för att inte tala om en målmedvetenhet på tävlingarna med vetskapen att jag alltid kunde ge lite mer och vara lite bättre.

Hästarna har jag dock lagt på hyllan nu och hittar ni mig inte på kontoret så är jag mest troligtvis på gymmet eller på språng på andra roliga äventyr. Jag ser allting från den ljusa sidan och har väldigt lätt till skratt, vilket ni kommer märka ute på fältet.

Efter studenten flyttade jag med en gång hemifrån för att börja jobba och sedan plugga. Sagt och gjort, 1 års arbete i butik, 2 års studier på IHM business School inom sälj och en snabb vända hos ett annat bemanningsföretag så har jag nu hittat hit till Jovi och här planerar jag att stanna. Det här är ett företag jag vill växa och utvecklas tillsammans med.

Jag ser fram emot av att träffa er alla där ute och jag är övertygad om att det här kommer bli en maxad höst!