2021-11-23

Träffa Gagan

Här har ni mig Gagan, senaste tillskottet på Jovi, en härlig man med visionen i sikte.

Som liten drömde jag om att bli fotbollsproffs, precis som många andra förortsbarn.
Jag spelade på gården varje dag och träningarna med laget var något jag aldrig ville missa.
Jag var grym med bollen och hade en otrolig teknik men när jag växte upp och hamnade på gymnasiet var fotbollen inte lika intressant längre.

Jag gick från en fotbolls kille till en grabb som inte hade några ambitioner. Jag var inte den mest aktiva i skolan och inte ens skolmaten var intressant längre. Jag visste inte vad jag ville och det enda som fanns kvar med mig var jag och min rädsla. Rädslan över att aldrig lyckas och aldrig ha ett eget tryggt hem.

Jag gjorde en 180 och började ta allt på allvar, jag började arbeta inom industrin där jag snabbt kände mig som hemma. Inte bara med jobbet utan jag såg andra människor med liknande bakgrund som mig själv.

Jag ville inte bli sedd som den där människan som inte har klättrat så jag började kötta på mer och det lönade sig, jag blev teamleader för 30 personer och hade ett ansvar som gjorde att jag strävade efter mer och mer.

Dagen kom då jag ville lämna industrin för att utvecklas, och då började på en av de stora bankerna som företagsrådgivare. Jag skulle nu gå från mina industri kläder till skjorta och kostymbyxor. Jag var inte van att alltid vara finklädd. Jag skulle nu vara en person som ser proper ut och jag skulle nu jobba bankväsendet.

Jag hade otroliga siffror på banken och gjorde ett fantastiskt jobb men det var något som saknades på jobbet som gjorde att jag ville söka mig därifrån.

Jag behövde känna mig trygg och jag behövde känna i min själ att det är inte över än utan att jag har tid kvar till att bli den framgångsrika mannen jag alltid drömt om.

Jag träffade Mikael & Ahmed  och kände direkt en genuinitet, ärlighet och energi som speglar bolaget rakt igenom. Jag blev direkt såld på vad bolaget hade för värderingar och visioner och kände att jag vill vara med på den här resan och bidra till något större.
Jag tänkte tillbaka på den ambitionslösa Gagi som klev in i industrin och såg hur mycket snabbare jag hade navigerat mig genom karriären om jag fått hjälp. Idag får jag vara coachen och mentorn åt unga hungriga arbetare som vill lämna ett intryck på världen och mycket mer än så kan man inte be om.
Ett jobb där jag får en chans att ge andra människor en möjlighet till ett bättre liv.

Här har ni mig, är det något ni undrar över så är det bara att slå en signal, jag finns härute.

/Gagan Singh