2023-10-25

Träffa Jonathan

Hej,

Nu är det äntligen dags för mig att presentera mig själv för er!

Vem är jag? Jag är den andra skåningen på kontoret, det stämmer… År 2020 slutade jag gymnasiet i Malmö, jag hade en tydlig plan med vad jag ville göra, jag skulle ut i arbetslivet och börja jobba. Men min tjej hade helt andra planer och hon hade bestämt sig för att börja plugga i Göteborg, på juristprogrammet. Coolt, tyckte jag, och utan att tänka en extra gång började jag söka efter jobb uppe i Göteborg och två månader senare gick hon på Handels och jag började mitt första jobb, som säljare.

Jag trodde väl egentligen inte att det jobbet skulle passa mig, utan säljutbildning eller erfarenhet. Jag var bara en kille som precis gått ut skolan med medelmåttiga betyg, hur skulle detta gå? Men oj, vad fel jag hade. Efter ett par sega månader (6 månader) utan att nå budgeten så hände något, jag vann flera månadens säljare i rad och jag blev bara bättre och bättre.

Nu har jag jobbat som säljare i snart två och ett halvt år, och jag börjar känna att det är dags för något nytt. Jag hör av mig till min lagkamrat i fotbollslaget, Josef Getachew (Ninja), och ser om han som konsultchef på Jovi har något jobb till mig, och han svarar att det har han!

Jag börjar jobba som konsult på Jovi och plockar, men även kör ut varor från ett lager. Och efter ett par månader sitter jag nu här, som konsultchef på Jovi. De senaste tre åren har varit väldigt roliga, spännande, och oförutsägbara. Men oj, så bra det blev. Här känner jag mig hemma, att jag kan utvecklas, men även hjälpa andra utvecklas, både kunder men även mina konsulter. Jag ser fram emot kommande tid, här på Jovi.

Just det, jag älskar Formel 1 också, så har ni vägarna förbi kontoret så är ni varmt välkomna att diskutera Abu Dhabi 2021…