2022-10-07

Träffa Maja

Hej!

Jag är en aktiv tjej som alltid har haft stor passion för träning. Det har varit en stor del av mitt liv och uppväxt, allt började med fotboll vid 10 års åldern. Detta utövade jag upp till gymnasieåren där jag sedan bestämde mig för att satsa allt jag hade på skolan. Gymnasiet blev en väldigt utmanande period för mig men också väldigt lärorik, jag hade bestämt mig för att gå all in, men med min diagnos ADHD i ryggsäcken visste jag att det skulle krävas mer än vad jag tidigare varit van vid. Vad jag inte visste då men snart skulle få reda på, var att denna diagnos skulle hjälpa mig. Jag tog studenten med bättre betyg än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Skolan fick mig känna att jag hade ett större syfte, denna känsla kommer vi senare komma tillbaka till.

Jag började jobba inom service, på en del olika ställen. Restaurang, café, mataffär. För att doppa tårna i vattnet och få känna på arbetslivet. Jag trivdes väldigt bra på alla ställen men kände mig alltid som en i mängden, och den kreativa sidan jag fick utöva i gymnasiet fick tyvärr inte följa med mig på mina första jobb.

2020 fick jag ett lite annorlunda jobb via ett bemanningsföretag på ett företag som industrimontör. Där fick jag vara med och tillverka 4000 olika typer av värme och folie-element. Kollegorna var helt fantastiska och jobbet i sig var roligt men jag visste att här fanns det ingen chans för mig att växa eller utvecklas. Fick ofta klagomål för att jag hördes och det spelade ingen roll hur hårt jag arbetade. Ingen såg mig, varken min chef på företaget eller min konsultchef. Mina kära kollegor sa ofta att jag borde jobba med människor där jag får vara den pratsamma människa jag är.

Det tog inte lång tid innan jag fick ett sms av min kompis som löd: Jag har en lägenhet till dig i Göteborg!! Min kompis hade sett en annons om att det söktes kundtjänstmedarbete i Göteborg och pushade mig till att söka det DIREKT.

Femton minuter senare hade jag kontaktats av en väldigt proffsig tjej från Jovi som ville ha in mig på intervju. Denna intervju kändes verkligen inte som någon annan, det kändes mer som att jag pratade med en vän. Hon såg mig för min personlighet och den jag var och inte för vad jag tidigare gjort och jobbat med. Mitt i denna intervju bjöd hon in en konsultchef på företaget vid namn Fuad som jag även där direkt började prata med som en vän. Några veckor senare så började jag jobba på Jovi som konsultchef och inte som deras konsult.

Trots mina få månader här på Jovi känner jag redan att jag fått visa min hårt arbetande personlighet och min potential blir alltid sedd. Dessa människor fångade mig, och får mig alltid vilja sträva efter bättre och mer. Tillbaka till känslan jag pratade om tidigare under mina gymnasieår, här har jag ett större syfte, jag behövs, mitt jobb är fantastiskt. Var tvungen att lämna min familj hemma i Västerås men fick en annan väldigt fort här i Göteborg.