2023-03-02

Träffa Osman

Hej!

Efter att ha gjort mina introveckor på Jovi så var det dags att presentera mig själv. Mitt namn är Osman som i grunden är en mekaniker som älskar att spela fotboll, när jag säger att jag spelar fotboll och att jag gjort det i många år, så skrattar de åt mig på kontoret (ni vet vilka ni är 😉)

Hur hamnade jag på Jovi?  Det är faktiskt två olika historier som ligger till grund.

Vi börjar med den första. Min resa började när jag som 18åring fick ett sommarjobb på ett lager i Falkenberg via ett bemanningsföretag. Efter det så har jag jobbat lite överallt i Halland via bemanningsföretag hos olika kunder. Mitt intresse började med lager & logistik som sedan utvecklade sig till personalplanering inom samma bransch, ville bli spindeln i nätet när det kom till personal i alla dess former. Har haft lite olika roller i bemanningsbranschen som vart till stor nytta i min utveckling genom åren, som jag är väldigt tacksam för idag.

Men saknade fortfarande den där stimulerande känslan i magen som jag aldrig åstadkom. Så jag valde att se mig om efter andra jobb, och fick en tjänst som truckförare/operatör inom ett större företag i kommunen. Man kunde nästan säga att ”Osman har börjat om från scratch”.

Till den andra historien. Åren gick på det nya jobbet och jag hade sadlat om helt från att ha börjat som truckförare/operatör till att bli drift & underhållsansvarig mekaniker på avdelningen.

Sedan kom det jag väntat på, möjligheten att sköta personalplaneringen gällande hela logistikavdelningen. Efter endast en dag som planerare kände jag att det är detta jag vill hålla på med,  detta är min grej. Uppdraget som personalplanerare höll på knappa halvåret sedan var det tillbaka till det mekaniska igen.

Månaderna gick och den där känslan som jag hade när jag tog hand om personalplaneringen hade avtagit sakta men säkert. Sedan kommer samtalet ifrån Ahmed där han var väldigt rak och ärlig med vad han ville. Det fanns inget att diskutera, jag fattade beslut under samma förmiddag.

När jag tog första klivet in på Jovikontoret så visste jag att det är här jag hör hemma, mycket tack vare alla grymma kollegor. Varje dag när jag kommer in på kontoret så är känslan ”detta är den största dagen någonsin” ingen gör det som oss på Jovi. Tänk er så bortskämd man är som har 5 sådana dagar varje vecka, herregud vilken energi och vilket driv man får.

Som stationerad på Falkenbergskontoret så ska det bli extremt kul att få träffa alla nya samt gamla kunder och konsulter runt om i Halland.

Ha det bäst 😊