2023-09-11

Träffa Paulo

Välkommen till min värld! Jag är Paulo Johansson, och jag vill dela med mig av min första fantastiska tid på Jovi. Häng med så berättar jag lite om mig själv.

Först och främst, låt mig lista några av mina passioner. Jag älskar att ge allt på gymmet och bygga en stark och hälsosam kropp. Det finns inget som slår känslan av att pusha sina gränser och se resultaten. Men vad är ett träningspass utan en belöning? Jag är en riktig foodie och njuter av att upptäcka nya smaker och rätter. Att sitta vid ett bord fyllt av läckra rätter är som en fest för mina sinnen.

Resor är också en stor del av mitt liv. Att utforska världen och lära känna olika kulturer ger mig perspektiv och berikar mitt liv. Det finns inget bättre än att upptäcka nya platser, prova lokala delikatesser och skapa minnen för livet.

När det kommer till underhållning är jag en riktig serienörd och filmälskare. Att sjunka ner i soffan och följa spännande serier eller uppleva en fängslande film är mitt sätt att slappna av och bli inspirerad. Och visst, jag tar gärna på mig rollen som en FIFA-mästare om jag blir utmanad! Även om jag kanske inte är den bästa spelaren, är det alltid en rolig och konkurrenskraftig stund att spela.

Men låt mig ta dig tillbaka till min första dag på Jovi-kontoret. Från det ögonblick jag klev över tröskeln möttes jag av en strålande energi och en hjärtlig välkomnande atmosfär. Det var som att pulsen i rummet slog i takt med mitt eget hjärta. Jag hade aldrig upplevt något liknande tidigare! Där fanns skratt och en ständig strävan efter kunskap.

Min tidigare erfarenhet inom idrotten, särskilt fotbollen, har format mig till den person jag är idag. Att få chansen att spela fotboll i USA på stipendium och samtidigt studera business administration and management på Plymouth State var en dröm som gick i uppfyllelse. Efter den spännande perioden beslutade jag mig för att utbilda mig inom IT-Sales account management på Sälj- och Marknadshögskolan i Göteborg. Nu är jag stolt över att vara en del av Jovi-familjen och kontoret i Falkenberg.

De som känner mig väl brukar beskriva mig som ”hård i sak men mjuk i relation”. Jag är en person som är passionerad och målinriktad när det kommer till att uppnå framgång, samtidigt som jag värderar starka och genuina relationer med människor omkring mig.

Nu känner ni mig lite bättre, vi ses där ute!