2021-08-20

Träffa Rabih

Tjena tjena Rabih här en av dem nya stjärntillskotten på Jovi.

Så vem är Rabih? Jo – en ung tvåbarns förälder som nyligen fyllt 25 år. Ja, ni läste rätt jag har precis fyllt 25 år och förutom att ha hunnit med att bilda en fantastik liten familj har jag även hunnit med att göra en massa annat i mitt liv.

Som vad? Jo, jag har jobbat 4 år inom fordonsindustrin och varit en runda inom försäkringsbranschen som säljare. Därefter begav det sig vidare inom bankvärlden där jag hade titeln företagsrådgivare och så vips – från en dag till en annan, från att ha varit på flera intervjuer själv var det plötsligt jag som skulle hålla i en, jag hade hamnat i bemanningsbranschen hos ett konkurrerande bolag och idag är jag här på Jovi.

Jo jag lovar, är fortfarande bara 25 år gammal. Hur har jag hunnit göra så mycket under mitt relativt korta liv är en vanligt förekommande fråga. Då kan jag tala om för er att jag är en hungrig jäkel. Hungern och strävan efter att alltid vilja utvecklas och lära mig nya saker har gjort att jag har hunnit med allt jag gjort. Vad passar då bättre än att vara på Jovi.

Spänn fast bältet och luta er tillbaka för nu kommer Rabih med Jovi flaggan på topp och oj vad högt vi ska flyga!