2022-12-02

Träffa Rojin

Välkommen till min story!

Här har ni mig Rojin eller Roj som jag också brukar kallas och i detta inlägg får ni hänga med mig på min resa från en studerande ambitiös tjej till en jovialisk konsultchef. Jag har alltid varit en driven och målmedveten tjej med många bollar i luften. Har alltid haft ett stort intresse för träning och personlig utveckling, mitt motto i livet har alltid varit att aldrig ta något för givet, att ta lärdom av livets motgångar för att sedan se ljuset i framgångarna.

Redan som 16 åring började jag jobba med försäljning och vid 18 började jag direkt att jobba inom industrin. Samtidigt som jag multitaskade mellan två jobb studerade jag även industriell ekonomi. Därav är jag van att vid att ha flera bollar i luften.

När jag blev klar med studierna ville jag testa på en ny dynamisk arbetsplats så kontaktade en före detta arbetskollega som idag arbetar på Jovi. Jag fick äran att gå på intervju och blev anställd som konsult och kort därpå blev jag befordrad till konsultchef på Jovi.

Dagen då jag steg in på Jovis kontor och kände energin och tempot, den dagen sa jag till mig själv att här ska min resa börja! Nu 8 månader in på min resa kan jag med handen på hjärtat säga att ingen gör det som oss på Jovi! Tillsammans med mina underbara kollegor gör vi succé ⭐️

Här inne på Jovi lär vi oss driva affärer samt skapa värde för människor. För mig personligen handlar det om att alltid sträva efter perfektion och värdera våra anställda samt samarbetspartners högt. Att arbeta som konsultchef är både givande för mig och för mina kunder, och det känns även otroligt fint att bygga ett nätverk av otroliga grymma konsulter.

På Jovi vill vi se våra konsulter utvecklas så försöker coacha dem till att bli den bästa versionen av sig själva. Vi ger dem den lila extra pushen som vi alla behöver ibland i livet ❤️

5 snabba fakta om mig:

  • Maträtter som jag kan leva på är lasagne och dolma, särskilt mammas hemlagade lasagne
  • Har ett stort intresse för daytrading
  • Har sett filmen ”Nyckeln till frihet” över 20 gånger
  • Hejar på Real Madrid och har gjort sedan jag var 6 år gammal
  • Älskar att läsa böcker om självutveckling

Ta hand om er! / Rojin