2024-07-01

Träffa Vishav

Wow! Tänk att det redan gått 6 månader! Oavsett var jag börjar i detta inlägg så är känslan svår att beskriva i text. 6 månader har det gått sen jag klev in genom Jovis dörrar som konsultchef, och oj vilken resa det varit.  

Vishav heter jag, 22 somrar ung (yngst på kontoret) och är en vanlig förortskille ifrån Stockholm med stora mål och ambitioner i livet. Fritiden spenderar jag gärna med att skratta med vänner och familj, annars så är jag på gymmet och tränar så att jag kan unna mig av min andra hobby. Nämligen att äta mat. Jag utforskar gärna olika matställen runt om i landet och älskar att testa maträtter från olika kulturer. Därför är gymmet viktigt, så att man får äta hur mycket köttbullar, tabouleh, sambosas och dolma man vill utan att behöva köpa nya byxor med större midjestorlek. 

Men hur hamnade jag på Jovi? Efter att ha jobbat som säljare i 2 år och som privatrådgivare i bankväsendet i ett år så var det dags att testa något nytt. Spontan som jag är så flyttade jag ifrån mitt pojkrum i Stockholm till Göteborg där jag sa upp mig ifrån banken och började jobba som konsult hos Jovi. Varför då kanske man undrar? 

Mitt svar på det är att jag inte tyckte att vardagen var speciellt rolig. Ett 7–18 jobb bakom en kontorsbänk utan att egentligen kunna bidra till en bättre värld var inget som lockade mig. Jag har haft flera vänner som jobbat hos Jovi som alltid pratat gott om företaget och känslan Jovi ger vilket är varför jag började arbeta som konsult hos Jovi. Efter jag fick träffa Mikael och Ahmed på kontoret när jag skulle in för att hämta ett par arbetsskor så förstod jag precis vad vännerna menade. En genuin, ärlig och trygg känsla man fick så fort man kom in på kontoret. Där och då visste jag, att det är här jag ska hamna. 

Efter ett par månader så sitter jag här i Skövde, som konsultchef. Här känner jag mig som hemma, att jag kan utvecklas samtidigt som jag kan hjälpa andra människor att utvecklas. Jag är lyckligt lottad att få vara en del av Jovi-familjen och ser fram emot min kommande tid här; men mest av allt ser jag fram emot att få träffa er! Det menar jag verkligen, så vill ni snacka fotboll, tv-spel eller dela med er av ett gott skratt samtidigt som vi utforskar ett nytt matställe tillsammans så är jag ett telefonsamtal bort. Tack & ha det fint!