2021-04-16

Vi kämpar för dig!

Hej till dig som läser detta jag hoppas allt är väl med dig, nu närmar sig sommartider och det innebär förändring. Sedan mars förra året så har många människors liv ändrats drastiskt så lite finare väder kanske inte verkar som en stor grej. Det har du nog rätt i, men i samband med sommaren så sker det även mycket annat.

Ytterligare en årskurs tar studenten i en värld där Covid-19 är en verklighet. Säsongen för en del branscher drar igång och personal sökes. Ljuset ger oss hopp och marknaden gör sitt allra bästa för att tugga på i takten den höll innan Covid.

Du som läser detta har definitivt blivit påverkad av Covid i arbetslivet på ett eller annat sätt. Nära och kära som permitteras eller i värsta fall varslats, kanske är du en av studenterna som vill ge dig ut på arbetsmarknaden men är osäker på varför ett företag skulle vilja ha just dig när världen ser ut som den gör.

Det värsta vi som samhälle kan göra i denna situation är att ge upp hoppet. Vi på Jovi kämpar varje dag för att se till så att du ska få en ärlig chans till ett trevligt jobb med kollegor som ler när du kliver in på morgonen.

Låter det bekvämt med en arbetsgivare som kämpar sitt allra bästa för just dig under denna tuffa tid så tycker jag att du ska in på länken nedan för att se över vilka annonser vi har ute i dagsläget. Ser du detta inlägg och är i en bekväm arbetssituation så tycker jag att du ska dela detta med någon som du vet har drabbats av Covid i sitt arbetsliv.

Slutligen vill jag uppmana er att inte ge upp och fastna i hopplöshet gällande arbeten under detta år. Är du villig att kämpa så kommer vi kämpa minst lika hårt för dig!

https://www.jovikonsult.se/lediga-jobb/