2018-11-22

Vikten av goda relationer

När jag skriver detta försöker jag samtidigt minnas tillbaka till hur jag och Berry träffades för första gången för sisådär 6-7 år sedan. Det mötet var starten på ett gott samarbete byggt på tillit och transparens, som alla goda relationer oavsett slag egentligen. Genom åren har Berry, på ett utomordentligt sätt, utbildat otalet medarbetare som kanske startat eller vidareutvecklat sina karriärer på grund av det truckkort som många av oss göteborgare av någon anledning införskaffat.

Ända sedan vår start har Berry varit en viktig samarbetspartner till oss på Jovi. Genom honom och hans härliga utbildare Fredrik har åtminstone 20-talet av våra jovialiska konsulter fått möjlighet till att följa sina ambitioner.

Fredrik är för övrigt också en del av Jovi. Förvirrad? Det är inte konstigare än att många idag jobbar extra vid sidan av sin anställning för att dryga ut kassan, spara till den där semestern, anledningarna är många.

På bilden ser ni Berry och Fredrik under en helgutbildning på två dagar där jovialerna Simon, Isabelle & Freja certifierades i enlighet med läroplan TLP-10.

Vi skapar alla olika typer av kontakter i vardagen men vi glömmer ofta vårda desamma. Varför gå över ån för vatten när någon du träffat kanske hade kunnat hjälpa dig med den utmaning du har framför dig just nu?

Om du bara hållit kontakten, visat mer intresse för personens tillvaro, vågat lita på att just ni hade kunnat få till ett samarbete som ändrar din bana eller bidrar till att du når dina drömmar. Bidrar till att du kan fullfölja din vision.

Vilken av alla dina relationer kan lyftas till nya höjder?