För jobbsökande

Jovi är den naturliga arbetsgivaren för individen som vill förstå mer av helheten i bemanningsbranschen.

Under våra många år i bemanningsbranschen är vår erfarenhet att många konsulter inte vet sitt eget värde för sin arbetsgivare. Vi menar nämligen att konsulter som är uppskattade hos kundföretaget är loket i ett gott samarbete mellan oss som bemanningsföretag och våra kunder.

Den stora frågan är följaktligen; hur säkerställer man att konsulten presterar i sitt arbete? Vi tror att svaret på den frågan börjar med ett genuint intresse för den enskilda människan och dennes livssituation. Djävulen sitter i detaljerna sa vår tidigare chef. Om vi, som arbetsgivare, men även medmänniskor lyckas visa att vi ser dig som individ är vi övertygade om att halva målet är uppnått. Målet att lära känna varandra för att kunna få ut maximalt av vår relation.

Olika anställningsformer

Heltidstjänster

I 7 av 10 fall söker vi personal som kan arbeta 100 % av en heltidstjänst. Arbetstiderna kan variera och det kan även skiftgången göra inom arbetarsidan. De olika anställningsavtal vi erbjuder för heltidstjänster är sex (6) månaders visstidsanställning på kollektivsidan samt sex (6) månaders provanställning på tjänstemannasidan. Bägge två leder till en tillsvidareanställning efter denna period.

Studentjobb

Många av våra kunders verksamheter är i behov av personal som vill arbeta på timbasis under veckorna. Arbetspassen kan variera från 4-12 timmar och bokas oftast in med kort varsel av våra kunder. Här brukar vi arbeta med föranmäld tillgänglighet utifrån skolschemat och studiernas olika faser.

Extrajobb

Det finns möjligheter till arbete även för dig som inte vill/kan ta ett heltidsarbete av olika anledningar. Likt studenter som vill arbeta på timbasis kan även du ansöka till sådana arbeten så länge din huvudsakliga sysselsättning upptar minst 50 % av en normal heltid.