2018-05-24

Gorgees har ordet

Hej, mitt namn är Gorgees och jag har en historia att berätta om Jovi. Innan jag blev anställd hos Jovi så jobbade jag extra inom fordonsindustrin, med bra betalt men väldigt enformigt arbete som inte gav mig någon nytta alls. En arbetsplats jag aldrig skulle vilja stanna på eftersom jag aldrig var glad när jag gick dit på morgonen. Fastän jag inte var bekväm med jobbet så intalade jag mig själv varje gång jag var där att det var för pengarnas skull som jag var där. Jag var student och pengar var min enda motivation till att jobba.

På den tiden brukade jag träna en hel del på gymmet för att hålla igång fysiken och där lade jag märke till en person som alltid var glad och hyper, som gick runt och pratade med alla mer än vad han tränade. Jag tänkte att den här personen måste vara en kändis för alla verkade känna honom och han kände de flesta. Personen kände även en nära vän till mig och en dag när jag och min vän var på gymmet och de hälsade på varandra så frågade jag efteråt vem han var. Min vän berättade att personen hette Ahmed och han nyligen hade startat ett bemanningsföretag vid namn Jovi. Då klickade det för mig och jag förstod varför han kände så många människor.

Tiden gick och jag var kvar på mitt extrajobb. Jag var förtvivlad och visste inte riktigt vad jag gjorde, framtiden såg dyster ut och allt jag visste var att jag behövde pengar. Jag fortsatte träna på gymmet och gång på gång såg jag Ahmed som alltid var så jovialisk och hälsade och pratade med alla, förutom mig. Så en dag tänkte jag att jag borde lära känna honom. Jag fick tag på Ahmeds nummer och ringde honom en dag utan någon baktanke. Vi pratade kort, jag berättade min situation för honom och han sa att jag borde komma in på kontoret där vi kunde träffas och prata mer. På kontoret fick jag även träffa Mikael som var lika trevlig och glad som Ahmed och vi pratade om mig, om företaget och mina framtidsplaner. Jag kände mig bekväm med Mikael, det var som att prata med en vän och efteråt visste jag att jag ville vara en del av Jovi.

Jag sa upp mig från extrajobbet och började istället på Jovi där jag visserligen fortsatte att jobba extra inom industribranschen men nu kändes det som om jag arbetade mot ett mål, även om jag inte visste vad det var. Min kontakt med Ahmed fortsatte växa och med tiden blev han som min mentor. Vi har en liknande historia, kommer från samma plats och att se hur han har lyckats och vad han har åstadkommit är en inspiration för mig.

Att vara en del av Jovi är som att vara en del av en familj. Man blir väl omhändertagen och man känner att det är någon som verkligen bryr sig om en vilket är något man går miste om när man är på andra stora bemanningsföretag. Min tid på Jovi har varit helt underbar och fantastisk och jag ser inget slut utan bara möjligheter. Det bästa av allt är att på Jovi, vare sig man vill det eller inte, så blir man smittad av den glada och härliga känslan som finns i atmosfären och jag kan idag med all bekvämlighet och glädje säga att jag är Jovi.

Idag har Gorgees en tjänst som ekonomiassistent hos en av Jovis kunder och trivs bra. Vi önskar dig ett stort lycka till!