Bemanning

Vår erfarenhet är gedigen och vårt engagemang är hjärtligt när det kommer till personaluthyrning.

Produktion, lager, logistik och verkstad

Vi har mångårig erfarenhet av uthyrning av personal inom arbetaravtalet. Bolaget har historiskt haft väldigt goda relationer med IF Metall och de olika LO-förbunden. Vi på Jovi tror innerligt på nyttan av positiva dialoger med alla parter på arbetsmarknaden. Styrkan är bredden inom området. Vi arbetar med långa uppdrag på både mindre och större företag men också korta vecko- och dag till dag bokningar. Vi förstår och stormtrivs med vår plats som gummibandet i er verksamhet. I den bästa av världar möts denna flexibilitet och mervärdet av den ackumulerade kunskapen om er verksamhet som vi får över tid. På så sätt kan vi vara med och optimera personalförsörjningen ”just in time” och ni sparar pengar som kan gå tillbaka till er kärnverksamhet. För alla har vi vår kärnverksamhet och detta är vår.

Ekonomi, administration och kundtjänst

Vi arbetar framförallt med redovisningsekonomer och ekonomiassistenter men även supportpersonal i form av administratörer av olika slag samt kundtjänstpersonal är en naturlig del av vår uthyrning.

Vår styrka här är snabbheten i leveransen i jämförelse med branschen i stort. Vi tror nämligen att anledningen till att du som kund kontaktar oss är på grund av vår specialisering, snabbhet i leveransen och träffsäkerhet i tillsättningen.